Igor & Anna

читать на русском 

 

"Bucurați-vă de ziua nunții, așa cum vă veți uita la fotografiile de nunta și filmul, așa cum nu ați fost niciodată la nunta voastră!" Crede-ne!

 

A venit ziua când propunerea a fost făcută și am decis data nunții. În capul meu multe imagini, idei, dorințe și toate astea sunt o nunta dorită. Dacă doriți, atunci nu regretați și doar înainte.
În gândurile noastre am văzut deja triumful și am încercat să încorporăm toate acestea în realitate. Vrem să împărtășim cu voi această bucurie.

Make-up: Anna Marco.
Hair: Olesea Katana.
Fetele au creat o imagine blândă, aerisită, fermecătoare și imaculată a miresei!
 

Prietenii și rudele noastre au stabilit un ton și o atmosferă bună de dimineață. Băieții native.md , Denis Efimenco și Alexandru Pancenco, au luat-o imediat și au fost cu noi la aceeași lungime de undă toată ziua. Abordarea profesională a fost însoțită de conversații interesante, glume și toate acestea nu au lăsat pentru o secundă lentila echipamentului foto și video al băieților.

Restaurantul este un punct special al nunții. Când am mers la restaurantul Garden Palace pentru prima dată, terasa și sala sa ne-au impresionat și alegerea a fost făcută. Grden Decor fetele au creat o atmosferă specială.

 

Nu uitați de Wedding Bar, o varietate de cocktailuri, pentru fiecare gust și culoare. Frumos, rapid, gustos și fascinant.

 

Mulțumită moderatorului - Andrey Pronin. Bucuros, pozitiv, întotdeauna în apropiere, ne-a ascultat mereu și glumit. El a ținut întregul eveniment sub control și a ajutat într-un moment dificil.

 

 

Am vrut un DJ modern. Alexey Zalutsky, este DJ Leemon. Ce a făcut tipul ăsta cu dansul, se pare că chiar și chelnerii dansau. Toți au început să danseze: copii, tineri, generații adulte. 60 de ani și dansul nu este pentru tine? Nu azi! Repertoriu de la artiștii moderni la retro hit-uri. Muzica a sunat astfel încât niciunul dintre oaspeți nu a stat pe loc, tocmai nu și-a putut permite să nu danseze la altă melodie.

Și mulțumesc din nou lui Denis Efimenco și Alexandru Pancenco, pentru că datorită lor putem vedea acum cu voi fructele extraordinare ale muncii lor. Munca lor este memoria noastră de nuntă. Vopsele, culori, diverse compoziții, unghiuri, locații - toate acestea sunt munca lor. Înainte de nuntă, am ascultat ideile pe Skype ore întregi, sugestii, ceea ce sugerează că băieții își iubesc meseria și îi dau sufletului.

 

 

autorul postării: Аня Шкильнюк (mireasa)

 

mai multe poze aici